Гандалф Сивия

Ден 1:

Графството. Зашеметяващ изглед към една невинна овчарска красота. Само аз ли така си мисля, или Фродо наистина се шляеше из това поле и мастурбираше преди аз да намина?

Ден 2:

Купона за рождения ден на Билбо беше подобрен от значително количество хобитова трева. Вшишки ша толкова милишки. Билбо също е милишък. Шветлините ша толкова крашиви. Фродо също не е зле. Хобитите ша толкова приятни за гушкане. Ууупс. Паднах.

Ден 3:

Убийствено тежък махмурлук. Отивам в Минас Тирит за аспирин.

Ден 12:

Отидох при Саруман за съвет относно Пръстена, но той бил станал зъл. Никой нищо не ми казва. Както изглежда е имало бележка. Радагаст Кафявия сигурно пак краде хартия от пощата ми.

Ден 13:

Набутан съм на върха на кулата. Страхотна гледка, но непрестанният валеж не е полезен за островърхата шапка. Забавлявам се като плюя дъвки върху орките.

Ден 14:

Саруман отново ме посети. Опита се да ме опипа.

Ден 16:

Самотен съм. В крайна сметка Саруман може и да не е чак толкова непривлекателен. Само да не бяха гигантските разширени ноздри и огромните, почти животински нокти… Добре де, мислите си, че съм могъл и по-рано да разбера, че е зъл.

Ден 19:

Избягах. Вече съм в Ломидол. Сам е леко извън контрол. Не спира да къпе Фродо. Елфите останаха без сапун с аромат на ягоди. Елронд започна да се изнервя.

Ден 20:

Елронд реши да отпрати Фродо, защото му писна да не може да се дореди до банята на първия етаж. Голяма олелия се вдигна за тъпия пръстен. Съгласих се да тръгна със задругата в случай, че Сам реши да изкъпе и МЕН. Имам нужда от една баня.

Ден 21:

Арагорн очевидно е хвърлил око на Фродо. Сам ще го утрепе ако се пробва. Помолих Сам да ме изкъпе. Той каза, „Ха ха ха, господин Гандалф, не говорите сериозно!” Безполезен тъпанар.

Ден 23:

Баси клинча е на върха на Карадрас. Арагорн спечели спора за това кой да носи Фродо през планината. Боромир се цупи. Ако Леголас продължи да подскача като педераст по снега може да се наложи да го цапна с жезъла си.

Ден 25:

Не искам да минавам през мините на Мория. Подозирам, че балрогът още е ядосан за срещата ни през Втората епоха, когато не му пуснах.

Ден 26 :

В мините на Мория. Мдааа, балрогът още е бесен.

Ден 27:

Паднах в сянката. Балрогът е такъв задник. Трябваше да извърша няколко доста отвратителни неща преди той да реши да ме пусне от пещерите. Реших да не казвам на Задругата. Ще измисля история за голяма битка или нещо подобно. Отивам при Елронд да се погрижа за изгарянията си трета степен, които получих на някои доста срамни места. Надявам се той да не се смее. Ако се изхили ще разкажа на всички за мръсния му уикенд със Саурон. Ха!