Самознай Майтапер

Ден първи:

Фродо е прободен от Моргулско острие. О, не! Пипин се разплака. Казах му, че всичко ще се оправи, защото господин Фродо е прекалено секси за да умре.

Това на глас ли го казах?

Ден трети:

Последвах господин Фродо в Ломидол, където елфите ще го излекуват. Гандалф ми каза да помогна на бедния, изпаднал в безсъзнание господин Фродо, да се отърве от мръсните дрехи. Така че свалих му дрехите и го изкъпах. Още веднъж, и още веднъж. После Гандалф дойде и ми каза: „Шест къпания са повече от достатъчни, Самознай Майтапер.”

Надут тъпанар, сигурно не се е къпал от Втората епоха насам.

Ден четвърти:

Чудя се, дали не е време да изкъпя господин Фродо още веднъж?

Ден пети:

Елфическият ягодов гел за баня на Елронд е много цветен и приятен.

Гандалф е адски скучен.

Ден шести:

Господин Фродо се събуди! Изглежда, че се оправя бързо, само дето много се притеснява защо пръстите му са така набъбнали.

Реших да не му казвам за всички къпания.

Ден седми:

Промъкнах се на тайния съвет на Елронд. Фродо предложи да занесе Единствения в Мордор. Господин Фродо е толкова смел, красив, висок и прекрасен.

Е, добре де, може би не чак толкова висок.

Ден осми:

Пътуваме за Мордор. Ако ме питате, другите от задругата са много съмнителни. Най-вече Боромир. „Уча Мери и Пипин как да се бият с меч”, да бе на баба ми Лобелия шапката. Очевидно е, че е един перверзен хобитосваляч, който обича да се въргаля с малки човечета.

Ден девети:

Арагорн е също толкова перверзен, колкото и Боромир. Явно е навит на господин Фродо. Ще го утрепя ако се пробва.

Ден десети:

Баси тъмницата е в мините на Мория. Трябваше да опирам меча в гърба на Арагорн всеки път щом се пробваше да обара господин Фродо отзад.

Гандалф падна в бездънната пропаст. По-късно господин Фродо каза нещо за островърхата му шапка, но аз не го разбрах, щото съм един невинен млад хобит от Графството, и не разбирам от изкусни речи.

Пипин каза, че Леголас е пуснал на Гимли.

Гадост!

Ден петнадесети:

В Лотлориен е адски гот. Само дето елфът блондинка се пуска на господин Фродо. Казах на Пипин, че разликата във височината ще направи връзката им невъзможна. Пипин каза, че господин Фродо може да си вземе кокили.

Мразя Пипин.

Ден 22:

Тръгваме си от Лотлориен. Чао-чао, алчна елфке.
Не съм сигурен къде точно отиваме, но явно е свързано с вода, тъй като ни дадоха лодки. Всъщност, не ми пука много, стига да съм в една лодка с господин Фродо.

Ден 23:

В крайна сметка Боромир се нахвърли на господин Фродо. Разбира се, бе пронизан от стрела (Урааааа), но не си призна, че е перверзник. Твърдеше, че е искал да вземе пръстена, за да властва над света, и да унищожи злото завинаги, но всички знаем, че това не е така.

Ден 24:

Боромир е убит от орки. Знаех си, че и орките стават за нещо.

Фродо тръгва за Мордор и се съгласи да ме вземе със себе си, урааа! Трябва да развеселя господин Фродо. Необяснимо защо е много тъжен, че трябва да се сбогува с Гимли. Сега както е силно депресиран, твърди, че ще умре девствен в безплодните обширни владения на Черния владетел.

Хмм, ще я видим тая работа.