Назгул № 5

Ден 1:

Току що отворих коледното ми подаръче от Саурон. Много, много, много красиво пръстенче!

Ден 1 000 967:

Отново получих кутия бонбони за Коледа като бонус от Мрачния владетел. Както обикновено Саурон е изял всички карамелчета и ми е оставил само тези с ягодов крем. Как презирам живота си на долен роб.

Все още съм безплътен.

Ден 1 001 056:

Много е скучно в Барад-Дур. Няма какво да се прави, освен да решаваме кръстословици с орките. Много е гадно, щото орките знаят само черният език на Мордор. Пробвайте се вие да напишете „Аш Назг Гимбатул” и ще видите какво имам предвид.

Ден 1 001 102:

Подозирам, че Саурон се подготвя за нещо. Видях го да си слага спирала за мигли с брокат. Подозирам, че той ще е много щастлив като си възвърне физическата форма, и ще може да се облече отново.

Ден 1 001 105:

Да, Саурон определено се подготвя за нещо. Нареди ми моментално да заловя един хобит и неговия близък приятел, който по някакъв начин се е добрал да Единствения.

Предложението на Краля-чародей от Ангмар да дадем обява във вестника и да чакаме някой да се обади. Беше отхвърлено.

Ден 1 001 106:

Дадоха ми чисто нова и бърза кобила. Ама не за да я таковам, разбира се.

Жестоко!

Кофтито е че още съм безплътен.

Ден 1 001 107:

Снощи бях много близко до пипването на носителя, но главният назгул щеше да умре от смях докато наблюдаваше как носителят на пръстена и другите трима се гушкаха заедно.

Подозирам, че Гандалф го е избрал за носител повече заради големите му сини очи, отколкото заради героичния му дух.

Ще му наваксам аз на този перверзен хобит и неговия харем от дребни гаджета в Брее. С нетърпение чакам да се напием след това с останалите.

Ден 1 001 109:

Шибан Арагорн! Шибан Исилдур и всички негови наследници. Поколения от перверзници, падащи си по хобити, които не са полезни на никого. Сина на Араторн обарва носителя. За да забравя провала на задачите от Саурон, прекарах цяла нощ, пиейки в Брее. Хората тук са много осведомителни.

Питиета: 10 Май Тай (тогава забодох ханджията на пръчицата с черешката).
Убити: 17 човека. Много сме яки!

Ден 1 001 115:

Следя наследника на Исилдур и групичката от хобити вече шест дена. Арагорн определено сваля носителя. Сам ще го утрепе, ако му се пробва.

Ден 1 001 116:

Малко се поувлякох, искайки и аз да гушна Носителя на пръстена. Себичното копеле Арагорн превъртя и ме подпали. А и Сам се опита да ме убие, но забелязах, че съм ударен в коленете с тиган доста по-късно.

Ден 1 001 119:

Днес срещнах елфическото гадже на наследника на Исилдур. Докато се заливах от смях при мисълта, че Арагорн — хобито сваляча, си има „приятелка”, бях отнесен от потока на реката.

Конят е мъртъв, бронята ръждясала. Трябва да се върна в Мордор за да ме оправят.

Не, не такова оправяне.

Абе, ти да не си падаш по духове? Шибани перверзници…