Властелинът на пръстените (1978)

Музика и аранжимент: Ленърд Розенман

  1. History Of The Ring
  2. Gandalf Throws Ring
  3. The Journey Begins; Encounter With The Ringwraiths
  4. Trying To Kill Hobbits
  5. Escape To Rivendell
  6. Company Of The Ring
  7. Mines Of Moria
  8. The Battle In The Mines; The Balrog
  9. Mithrandir
  10. Frodo Disappears
  11. Following The Orcs
  12. Fleeing Orcs
  13. Attack Of The Orcs
  14. Gandalf Remembers
  15. Riders Of Rohan
  16. Helm’s Deep
  17. The Dawn Battle; Theoden’s Victory
  18. The Voyage To Mordor; Theme From The Lord Of The Rings
Саундтрак на Властелинът на пръстените (1978)
Саундтрак на Властелинът на пръстените (1978)